10 Mart 2015 Salı

ARTIK KENDİ ENERJİMİZİ İSTEDİĞİMİZ YERE TAŞIYABİLİRİZ..

Kalipak isimli enerji seti, güneş enerjisini sırtlayıp her yere taşımamıza olanak veriyor. Kalipak Kickstarter’da rekora koşuyor.
Kicstarter’da 169 bin dolar destek alan Kalipak bir sırt çantasından daha büyük değil ve son derece kolay kurulumuyla tatilde ya da acil durumlarda, hatta isterseniz evinizde rahatlıkla güneş enerjisinden faydalanmanızı sağlıyor. Günümüzde enerjisiz kalmanın tamamen iletişimi koparabileceğini savunan Kalipak Energy Jenerator, evler için kullanılan dev jeneratörlere bile kafa tutacak derecede enerji sağlayabiliyor. Güneş enerjisi panelleriyle kendini hızla şarj edebilen Kalipak’ı güneşli bir kış gününde bile yüzde 90 şarj etmek mümkün olabiliyor.


Arama kurtarma çalışmalarında, kamplarda, açık alan çalışmalarında rahatlıkla kurulup kullanılabilen Kalipak’ın şarj özellikleri de rakip tanımıyor. Tamamen dolu bir Kalipak cihazıyla bir iPhone’u 96, Samsung Galaxy S5’i 62, Apple MacBook Air’i 17 kere tam şarj edebiliyorsunuz. Elektronik cihazların yanı sıra Kalipak 3 Watlık bir LED ampulü 200 saat, 10 Watlık bir projektörü 60 saat hiç durmaksızın kullanmanızı sağlıyor.


Hiç yorum yok: